Praktische informatie

Masterclass by Horeca Forma: Timon Michiels (Carcasse)

Via het ene boeiende project na het andere brengt sterrenchef Timon Michiels zijn passie tot in de Vlaamse huiskamers. Maar Timon is gulzig. Hij wil zijn vakmanschap delen met de professionals die élke dag in de keuken staan. Niet vanop afstand, maar schouder aan schouder. En waar kan dat beter dan bij vormingsorganisatie Horeca Forma? https://vlaanderen.horecaforma.be utm_source=horecaexpo&utm_medium=referral&utm_campaign=link_homepage

Vanaf 2026 krijgen chefs & sous-chefs the real deal: dagopleidingen met Timon Michiels.

Vóór het zover is, stellen we Timon Michiels aan jullie voor op Chef’s Place. Met zijn demo wil hij andere chefs uit hun comfortzone trekken en tonen wat vleesgerechten kunnen zijn: ongelooflijk smaakvol, toegankelijk en rendabel. 

Timon toont hoe hij zijn signatuurgerecht van de Carcasse-restaurants opbouwt. Een klassieker met een twist, waarin alles klopt. Ja, àlles. Je ziet hoe storytelling, foodcost en creativiteit elkaar vinden op het bord. Hoe Timon van een klassiek vleesgerecht iets maakt waar echt iedereen van houdt. Ook het kamp “Ik denk niet dat ik dat ga lusten ze”.

Werk je als chef(-eigenaar), chef de partie of sous-chef in een restaurant, brasserie, bistro, cateringbedrijf…?

Schrijf je alvast in via de website van Horeca Forma, dan wordt je plaats gereserveerd: https://vlaanderen.horecaforma.be?utm_source=horecaexpo&utm_medium=referral&utm_campaign=link_blog_timon_michiels)