17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

The Smiling Cook
The Smiling Cook

The Smiling Cook

Over ons

Bij The Smiling Cook weten we dat verse pasta invriezen de enige bewaarmethode is waarbij deze op natuurlijke wijze gedurende lange periodes kan worden bewaard, zonder het gebruik van conserveermiddelen of gassen.

PASSIE VAN EEN
FAMILIEBEDRIJF
The Smiling Cook werd decennia geleden opgericht door de broers Bart en Jan Coninx. Na eerst horeca-ervaring opgedaan te hebben als kok in diverse horecazaken, ontdekten ze iets unieks: het gemak van diepvriespasta. Hun jarenlange horeca-ervaring kwam hier goed van pas. The Smiling Cook werd opgericht met een eenvoudige missie: kwalitatieve oplossingen aanbieden aan alle horecaondernemers.

De passie van Jan en Bart wordt nu verdergezet door de tweede generatie. De broers Bob en Jan Jr. Coninx leiden met evenveel trots en passie het familiebedrijf naar nieuwe innovaties.

NEEM
VOORSPRONG
Met de convenience-producten van The Smiling Cook kunt u een gevarieerd menu aanbieden en tegelijkertijd budget en tijd vrijmaken om te investeren in uw zaak.

Dit betekent niet alleen heerlijke maaltijden, de algehele klantbeleving zal ook verbeteren. Dit resulteert in loyale gasten die graag terugkomen en uw zaak zullen aanbevelen. Uw succes wordt niet alleen gemeten in winst, maar ook in de glimlach op het gezicht van uw tevreden klanten.

The Smiling Cook geeft alvast het goede voorbeeld.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top