17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Salud Foodgroup Europe

Salud Foodgroup Europe

Over ons

Met haar hoofdkantoor in Nederland produceert en distribueert Salud Foodgroup Europe haar ingevroren avocado producten, appetizers, pita’s, tortilla’s naar 52 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië.

Familiebedrijf
In 1995 werd Salud Foodgroup Europe opgericht. Een familiebedrijf geboren uit passie voor lekker eten. Vandaag de dag, bijna 30 jaar later, zijn we een gerenommeerd bedrijf met dezelfde focus als bij het begin: een uitstekend product, uitmuntende service en altijd nieuwe innovaties in gedachten. We zijn trots op onze producten, en we durven onszelf met vertrouwen experts te noemen op het gebied van ingevroren avocado producten, appetizers en tortilla’s.

Wanneer je door de deuren van ons kantoor in de stad Oosterhout, Nederland loopt, vind je de keuken in het midden van het gebouw. In die keuken werkt onze ontwikkelingsafdeling voortdurend aan nieuwe recepten, producten, of zelfs het op maat maken van producten om te voldoen aan de unieke wensen van onze klanten. In hetzelfde gebouw vind je ons verkoopteam, de afdeling supply chain, marketing en financiën, allemaal hand in hand werkend om onze klanten wereldwijd te bedienen.

Jouw Avocado specialist
Het geheim van onze heerlijke avocado producten ligt in het feit dat we de beste Hass avocado’s ter wereld gebruiken. Onze avocado’s worden geteeld bij betrouwbare leveranciers die onze waarden van duurzaamheid en ethische praktijken delen.
We hebben een voorraad van meer dan 100 artikelen die specifiek zijn gewijd aan avocado, zoals onze innovatieve en zeer aanbevolen avocado tortilla’s en gefrituurde avocado appetizers. We zorgen voor een constante aanvoer van avocado producten gedurende het hele jaar. Samen met ons brede assortiment producten onderscheidt dit ons als een unieke en wereldwijd erkende avocado specialist.

Salud Appetizers zijn heerlijk!
Van traditionele Mozzarella sticks tot de originele Guacabite. Je zult een fingerfood ervaring vinden waar iedereen van kan genieten. We selecteren de beste ingrediënten voor onze met zorg samengestelde appetizers. Bovendien zijn de meeste appetizers geschikt voor vegetariërs en kunnen ze eenvoudig in de oven worden bereid.

Wanneer je voor Salud kiest, kies je voor AbSALUD, het beste!

Nieuws

Our approach on water

Our approach on water

Water is an essential part of our ambition for the upcoming years. We are committed to implement approved good water management standards with our producers, located in high water risk regions.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top