17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Pepsico Belux

Pepsico Belux

Over ons

Over PepsiCo
PepsiCo-producten worden meer dan een miljard keer per dag gebruikt door consumenten in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld. PepsiCo genereerde in 2018 meer dan $ 64 miljard aan netto-omzet, aangedreven door een complementaire voedsel- en drankenportfolio met Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker en Tropicana. De productportfolio van PepsiCo omvat een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken, waaronder 22 merken die elk meer dan $ 1 miljard genereren in geschatte jaarlijkse verkoopomzet.

Wining with Purpose is onze visie om wereldleider te zijn in eten en drinken . “Winning with Purpose” weerspiegelt onze ambitie om duurzaam te winnen in de markt en het doel te verankeren in alle aspecten van het bedrijf. Voor meer informatie, bezoek www.pepsico.com

Met zijn bekende merken 7UP, Alvalle, Caleb’s Kola, Cheetos, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay’s, Looza, Mirinda, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Sunbreaks en Tropicana, bezet PepsiCo BeLux de achtste plaats in de Belgische voedingsindustrie. PepsiCo BeLux heeft ongeveer 950 mensen in dienst op 3 locaties, waaronder 2 productielocaties. Voor meer informatie, bezoek www.pepsico.be.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top