Oxalis is de eerste plantaardige kookschool van België, gevestigd in Oudergem.
Ontworpen als een plek om te leren, te delen en te experimenteren, richt het zich zowel op kookliefhebbers als professionals die hun vaardigheden willen verbeteren.
Via participatieve workshops, trainingen en culinaire evenementen nodigt Oxalis je uit om heerlijke, lokale, ethische en toegankelijke plantaardige gerechten te (her)ontdekken.
Ons doel is om via onze verschillende diensten bij te dragen aan de vergroening van gerechten en de evolutie van het Belgische gastronomische landschap.
We bieden (toekomstige) restaurantprofessionals trainingen aan om hun praktijk te verbeteren, te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame voeding en een plantaardig aanbod te ontwikkelen dat heerlijk, creatief en technisch onderlegd is.
Met onze expertise in de plantaardige keuken ondersteunen we (toekomstige) professionals in een culinaire transitie die even spannend als noodzakelijk is.
Oxalis biedt zijn expertise ook aan restaurantprofessionals aan en helpt hen hun aanbod op een ambitieuze, duurzame en gecontroleerde manier te ontwikkelen.
Onze adviesdiensten zijn afgestemd op hun specifieke behoeften:
– Ontwerp van menu’s, vaste menu’s en plantaardige gerechten
– Creatie en ondersteuning van projecten op het gebied van plantaardige keukens
– Coaching en training van teams, keuken- en managementondersteuning
Maak van plantaardige keukens een echte aanwinst voor uw bedrijf dankzij professionele, creatieve en operationele ondersteuning.



