Katza Group

Over ons

VOOR MODIEUZE FOODIES EN HORECA ONDERNEMERS

Katza Group is een in België gevestigde fabrikant van horecabenodigdheden. Zij designen en produceren de merken Pavelinni en Aartefacto. Ook zijn ze verdeler van DagStyle menu moda (menuboeken, bijhorende accessoires en krijtborden) en Candola horecakaarsen.

Het merk Pavelinni is gespecialiseerd in non-food producten als tafelaankleding en schorten. Hun bekendste producten zijn placemats, tafellopers en broodmandjes in eco-leer. De duurzaamheid, het vuilafstotende karakter en de hoge onderhoudsvriendelijkheid dragen bij aan het succes van deze producten.

Met hun eigentijdse cateringschorten wil Pavelinni de creatieve wereld van de chef uitbreiden naar de presentatie van het opdienpersoneel. De schorten zijn met zorg en oog voor detail ontworpen zonder het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Het merk Aartefacto is gespecialiseerd in lederen horecaschorten en portefeuilles. Bij het ontwerpen van de Aartefacto-producten staan gebruiksgemak en duurzaamheid op de eerste plaats naast een esthetische uitstraling. Het brede assortiment lederen schorten (kleuren en pasvormen) staat garant voor een passend ontwerp voor elke modieuze horecaondernemer.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op