17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Fagnes Beers
Fagnes Beers

Fagnes Beers

Over ons

FAGNES BIEREN in een paar woorden:
Wij zijn een familiebedrijf in het zuiden van België, al meer dan 25 jaar actief in de Belgische brouwerijsector en sinds kort ook in de export.
De naam “Fagnes” komt van onze prachtige streek, gekampeerd in het hart van de Belgische Ardennen, bekend om zijn zuivere water, zijn bossen en opmerkelijke landschappen.
Gelegen in Mariembourg, aan de voet van een natuurpark, brouwen we “Fagnes” (voorheen “Super des Fagnes”) en ambachtelijke bieren van Chevetogne. Deze zijn verkrijgbaar in een volledig assortiment kwaliteitsbieren.
We distribueren onze bieren in de meeste supermarktketens, bierspecialisten en een groot aantal tavernes en pubs in het zuiden van het land.
Brouwer sinds 4 generaties, we hebben via onze bedrijven (Brasserie des fagnes, Comptoir des Fagnes en Fagnes Beers) meer dan 80 competente en professionele mensen in dienst, beide met aandacht voor kwaliteit en klantenservice.
Deze sterke ervaring en beheersing van het brouwveld stellen ons in staat om ook brouwen op maat aan te bieden, volgens de specificaties van onze partners – klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, smaak en innovatie in authenticiteit.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top