17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Crazy Marketing Concepts

Crazy Marketing Concepts

Over ons

Crazy Snacks is een coöperatieve werking van de 5 vooraanstaande groothandelaars in Vlaanderen.
Bosteels snacks, Buysse snacks, Horeca Meeuwissen Lenaers en Noyez Snacks, respectievelijk gevestigd te Laarne, Liedekerke, Overpelt, Genk en Wervik. Deze 5 groothandelaars leveren wekelijks alle bekende frituur-, pitta-, sandwich- en snackbarspecialiteiten overal in Vlaanderen en ook in Vlaams- en Waals-Brabant, de provincies Henegouwen, Namen, Noord-Frankrijk en Zuid-West Holland. Naast het leveren kunnen de specialiteiten ook afgehaald worden. Alle adressen zijn te vinden op onze website.
Naast de alom bekende merken worden een aantal exclusieve trendy lijnen gevoerd die niet mogen ontbreken in de dynamische zaak: ‘Frit is it’ ( First class basisproducten voor elke frituur), ‘Eco Is it’ (verpakking met respect voor het milieu) en een rijk gamma aan ‘Premium Burgers’ (met exclusieve sauzen, rundsburgers 55, 75, 100 en 140 g, luxe broodjes, enz.).
Ook aan de marketing van uw zaak wordt actief meegewerkt, denk bijvoorbeeld aan het CMS-systeem (digitaal prijzenbord). Hiermee past u in een oogwenk zowel de prijs als het fotomateriaal aan in uw prijzenborden. Dit garandeert een meerverkoop in uw zaak. In samenwerking met een van onze groothandelaars ligt een schitterende toekomst klaar!
www.crazysnacks.be

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top