17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Craftails
Craftails

Craftails

Over ons

Craftails is een aanbieder van premium, ready-to-serve cocktails. We zorgen ervoor dat bedrijven een top-notch cocktail ervaring kunnen aanbieden op een makkelijke, snelle en kostenefficiënte manier. We houden ervan om zaakvoerders te helpen bij hun pijnpunten achter de bar!

Zelf zijn we al jaren actief in de cocktail scene als barman en ondernemer in de bekende Antwerpse cocktailbar Cocktails at Nine. Craftails is ontstaan, omdat we in de praktijk hebben gemerkt dat het vaak moeilijk is voor bedrijven om zelf aan de slag te gaan met cocktails. Het vergt namelijk heel wat tijd en moeite om deze op een goede manier af te leveren aan klanten en niet elke zaak heeft daar de tijd en de middelen voor.

De vraag van zaken die graag cocktails aan hun assortiment willen toevoegen, is groot. Ze willen, met behulp van Craftails, een extra service aanbieden en vooral een verhoging in hun omzet realiseren. Het serveren van ready-to-serve cocktails zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om aan je klantenbinding te werken, wat toch heel belangrijk is.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top