Bresc bv

Bresc bv

Over ons

Bresc is dé specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt.

De meest waardevolle ingrediënten worden wereldwijd geselecteerd. In Werkendam (Noord-Brabant) vindt de productie van het brede assortiment plaats; van knoflookpurees en enkelvoudige kruiden tot smaakvolle kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Pure smaken en verse ingrediënten, voor elke chef een must in de keuken.

Bresc helpt in de mise-en-place en de producten zijn direct te gebruiken in zowel koude als warme toepassingen. De producten van Bresc zijn koelvers en langer houdbaar. De kwaliteit blijft constant hoogwaardig. Je bespaart tijd en maakt gebruik van onderscheidende basisproducten, speciaal ontwikkeld voor de Foodservice markt.

Bresc inspireert. Het delen van kennis en advies voor de culinaire professional vinden wij belangrijk. Onze culinair adviseurs staan naast de chef in de keuken. Zo worden de meest fantastische gerechten ontwikkeld. Ook zijn wij aanwezig op beurzen en demonstraties in heel Europa. Op het inspiratieplatform zijn ruim 500 recepten beschikbaar, passend bij de laatste trends.

Altijd tips, stories en inspiratie bij de hand via bresculinair.com.

Nieuws

Vacatures

CULINAIR ADVISEUR BELGIË

Op zoek naar een culinaire uitdaging en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? We zoeken een creatieve en zelfstandige collega als culinair adviseur bij Bresc, leverancier van knoflook- en kruidenspecialiteiten. Je taken omvatten o.a. het uitbouwen van relaties, demonstraties geven, eindlocaties in België bezoeken en deelnemen aan beurzen en evenementen. Je rapporteert aan de Culinary advisement teamleader en werkt in een team van 6 adviseurs.

Bresc staat voor pure smaken, gebruiksgemak en kwaliteit. We zoeken een initiatiefrijke collega met koksopleiding en specialisaties, klantgericht, communicatief vaardig, enthousiast, creatief, zelfbewust, een teamspeler en verantwoordelijk. Kennis van de Franse en Nederlandse taal zijn vereist.

We bieden een uitdagende functie, groeikansen, aangename werkomgeving, leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Meer informatie: www.bresc.com/werken-bij

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top