17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Brasserie Caulier

Brasserie Caulier

Over ons

Brasserie Caulier is een familiebedrijf in Péruwelz, in de streek rond Doornik. De brouwerij maakt al twintig jaar haar eigen bieren en geniet een uitstekende reputatie in de sector.

Het team bestaat vandaag uit 52 medewerkers die zich met veel passie inzetten om de Bon Secours, Paix Dieu en Stuut te brouwen. Het zijn 100% natuurlijke bieren op basis van ambachtelijke productiemethodes.

Nieuws

Vacatures

BRASSEUR (H/F)

Brasserie Caulier, gevestigd in Péruwelz, produceert al 25 jaar met trots haar eigen bieren met als belangrijkste missie het creëren van momenten van plezier!
Het huidige team, bestaande uit 50 enthousiastelingen, brouwt levendige, karaktervolle en 100% natuurlijke bieren volgens artisanale productiemethodes.
Brasserie Caulier maakt een sterke groei door en is net gestart met een groot investeringsprogramma om de productiecapaciteit te verdrievoudigen en de teams te verdubbelen. Naast de historische artisanale brouwzaal en een toekomstige pico-brouwerij, beschikt de “Brasserie 2.0” straks over een volautomatische brouwzaal en een bottelarij uitgerust met nieuwe technologieën.
Om de groei van de Brouwerij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een (m/v) Brouwer

Vacatureadvertenties bekijken »

Chef(ffe) des ventes

Rattaché(e) au Directeur Commercial, tu travailles avec une équipe de 2 personnes dans les régions PACA, Auvergne- Rhône-Alpes, Bourgogne-Franche Comté.
Ton objectif : Etablir des relations de confiance avec l’ensemble du réseau CHR afin de développer nos marques Paix Dieu, Bon Secours et Stuut.

Vacatureadvertenties bekijken »

Coordinateur(trice) logistique

Rattaché(e) aux B2C managers, tu assures les flux logistiques des différents canaux de vente et des différentes missions de la structure BCE.
Ton objectif : Gérer les stocks, préparer et livrer diverses commandes, assurer la logistique des festivités locales.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top