17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Axces

Axces

Over ons

Axces is gespecialiseerd in het beveiligen en inrichten van hotels en logiesfaciliteiten in de Benelux. We bieden specifieke toegangsoplossingen door middel van elektronische hotelsloten en Self Check-In kiosken aan. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor zeer ecologische minibars, kluizen, haardrogers enz. Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij u steeds een oplossing op maat voor. Dit zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten. Alle producten die we u aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan hand in hand met een betrouwbare dienstverlening. Onze professionele techniekers installeren en onderhouden uw systeem met de grootste zorg waardoor u aan niets meer hoeft te denken.

Nieuws

Vacatures

Installatie & Service Technieker

Axces is verdeler en installateur van toegangscontrole en gastenkameraccessoire voor hotels en commerciële gebouwen. Samen met uw collega’s bent u primair verantwoordelijk voor het installeren van toegangscontrole bij renovaties of nieuwbouwprojecten. Uw werkgebied is verspreid over België en Luxemburg. Aangezien u op locatie werkt, bent u tevens hét gezicht van onze onderneming.
2- taligheid (Nederlands/Frans) betekent een grote meerwaarde! Alsook basiskennis van netwerk systemen en automatisaties zijn een extra troef.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top