Ardo Foods NV

Ardo Foods NV

Over ons

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Want wij bewaren wat de natuur ons geeft.

Nieuws

Vacatures

Procurement purchasing officer packaging

Procurement purchasing officer packaging

Voor ons Group Procurement team in Ardooie zijn wij op zoek naar een Purchasing Officer Packaging. Group Procurement is verantwoordelijk voor de centrale strategische aankoop/sourcing van een groot pakket (diepvries)grondstoffen, diensten, materialen en verpakkingen voor alle Ardo fabrieken en locaties. Binnen Group Procurement is een gespecialiseerd team op Packaging verantwoordelijk voor de pre-press voorbereiding en sourcing van verpakkingen waaronder flexible packaging (folies), paper based packaging en diverse andere materialen als pallets en labels. Binnen dit team zal de Purchasing Officer Packaging een belangrijke rol krijgen en spil zijn in de operationele planning, ordering en opvolging van een vastgesteld portfolio in Packaging.

Zie jobaanbieding »
Teamleider productie (vaste nacht)

Teamleider productie (vaste nacht)

Je bent verantwoordelijk voor en coördineert de dagelijkse activiteiten in de productie om de productieplanning en -organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Hierbij heb je een constructieve samenwerking met een 20-tal medewerkers. Je evalueert de medewerkers, zorgt voor een goed productieproces en helpt ook waar nodig. Je werkt in de vaste nachtploeg van 21u – 05u en hebt een goede talenkennis NL én FR.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top