Mamma Roma

Pinsa

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Ons deeg wordt volgens de echte Italiaanse traditie bereid en rust 72 uur om een luchtige textuur, een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak te verkrijgen. Onze pinsas worden ambachtelijk en lokaal geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende iconische recepten: Margherita, Diavola, Regina, Ortolana…

Andere producten

Pizza’s Al Taglia

Pizza’s Al Taglia

Ontdek onze pizza’s al taglio, een ambachtelijk deeg “made in Belgium” dat volgens de Romeinse tradities wordt bereid. Dankzij een rustperiode van 72 uur krijgt ons deeg een lichte, luchtige

Pizetta mia

Pizetta mia

La Pizzetta Mia: het ideale formaat voor een individuele portie. Verkrijgbaar in vier onmisbare smaken — Margherita, Diavola, 4 Formaggi en Regina — biedt het de perfecte balans tussen gemak

Contactinformatie

Stuur ons een bericht