
Ter Dolen Blond 6,1%
Het eerste Limburgs Abdijbier in 1994 gecreëerd op Ter Dolen. Gebrouwen met twee soorten mout en twee edele hopsoorten, hergist op fles. Een volle zachte smaak, een goede dorstlesser. Het
15 – 18 nov 2026 | Flanders Expo Gent
Product delen:

Het eerste Limburgs Abdijbier in 1994 gecreëerd op Ter Dolen. Gebrouwen met twee soorten mout en twee edele hopsoorten, hergist op fles. Een volle zachte smaak, een goede dorstlesser. Het

Donker Abdijbier van hoge gisting, gebrouwen met drie soorten mout en twee soorten hop. Het bier, hergist op de fles, combineert de goede fruit- igheid met een biscuitachtige smaak en

Een echt volwaardige volmout tripel, koperblond van kleur, met twee soorten mout en twee soorten hop. Door bij het brouwen uitsluitend graan te gebruiken wordt de malsheid nog versterkt en

Ongefilterd bier van hoge gisting met toevoeging van vers kriekensap, gemaakt van één soort mout en tarwe en twee soorten hop. Met een finishing touch van kruiden als koriander en

Een fruitig blond bier met een explosie van citrus, resultaat van dry-hop- ping met de Amerikaanse hopsoort Cascade. Om zoveel mogelijk hoparo- ma’s te bewaren wordt het bier niet gefilterd.