Dag van de Vriendschap

De horeca is de mooiste sector van het land. Niet meer, niet minder. Horeca is namelijk de sector van het gastvrij ondernemen. Het is ons doel om het mensen naar hun zin te maken. Of je nu een hotel, een restaurant, een frituur of een café uitbaat, het gaat er steeds om om mensen met een goed gevoel huiswaarts te laten keren. Onze missie is “mensen gelukkig maken”. Mooi, toch?

Horeca Vlaanderen is de erkende sectororganisatie van en voor de horeca. Elke dag streven wij naar een leefbaar en rendabel klimaat voor horecaondernemers in ons land.
De drie pijlers van Horeca Vlaanderen zijn dan ook belangenverdediging, ondersteunen en netwerken. Op die manier streven wij er elke dag voor om de noden van onze sector hoog op de (politieke) agenda te plaatsen. Met onze wijdvertakte verankering op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau vechten we dus vanop de eerste rij voor de belangen van onze horecaondernemers.
Dit jaar organiseert Horeca Vlaanderen voor het eerst de “Dag van de Vriendschap” op Horeca Expo. Een dag waarop we onze stakeholders graag bedanken voor hun inzet voor de sector, en waar ook bijzondere vriendschappen kunnen worden gesmeed!

Scroll naar top