Vlaamse frieten in een fancy puntzak: The Branding Club breidt uit naar België

Frites flamandes dans un sachet de cônes fantaisie : Le Branding Club s’étend à la Belgique

Beschrijving

“Spannend, nieuw, maar hoog tijd!”, aldus eigenaar Boudewijn. Het Belgische kantoor van deze jonge club wordt gevestigd in Antwerpen, vanuit waar de gehele horeca van Vlaanderen geholpen kan worden. Geen vreemde markt voor ze; meerdere Brand Ambassadors – ofwel accountmanagers – hebben een verleden als medewerker in de Belgische horeca. Een logische stap, aangezien de aanwezige horecaervaring binnen het bedrijf één van de redenen is dat elke horecazaak persoonlijk geholpen en begrepen wordt.

The Branding Club levert uniek bedrukte producten aan vooruitstrevende horecazaken. Daarnaast helpen ze met het vergroten van merkbeleving, naamsbekendheid en uiteindelijk omzet. Uit ervaring is namelijk gebleken dat hun producten en belevingen enorm bijdragen aan het bereiken van meer zichtbaarheid en tijd. Horecaondernemers worden ontzorgd door een persoonlijk gekoppelde Brand Ambassador, die er alles aan doet om de zaak onderscheidend op de kaart te zetten. De club bestaat nog maar drie jaar, maar het klantenbestand telt al meer dan 2.000 horecazaken, waaronder namen als Van Der Valk, The Streetfood Club en La Place. Dit succes gaat gepaard met een enorme groei: het team is in die korte tijd uitgegroeid tot een club van 40+ werknemers.

België is niet geheel nieuw voor The Branding Club. Namen als Balls & Glory, Shrimp Tempura, Van Der Valk en The Avocado Show hebben zich al aangesloten en ze werken samen met Belgische groothandels als Horeca van Zon, Sligro, Makro, Bidfood en Hanos. Hier is over nagedacht, want The Branding Club staat erom bekend dat ze beter én sneller leveren dan mensen gewend zijn. Hoog tijd om Vlaamse ondernemers te helpen met hun succesvolle formule!

Ben jij een trotse horecaondernemer en klaar om een horecamerk te creëren die menig Vlaming niet snel zal vergeten? Check dan www.thebrandingclub.com en join the club!

Scroll naar top