17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Viva.com lance le règlement en temps réel et les paiements hors ligne – simplifiant les paiements dans toute l’Europe
Viva.com

Viva.com introduceert Real-Time Uitbetaling en Offline Betalingen, wat betalingen in heel Europa zal vereenvoudigen

Dankzij deze nieuwe features kunnen merchants van Viva.com in 24 Europese landen vrijwel direct betalingen ontvangen en potentiële netwerkstoringen vermijden, dat anders de verkoop zou kunnen beïnvloeden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De eerste nieuwe feature, Real-Time Uitbetaling, geeft de Viva.com merchant community vrijwel direct toegang tot hun financiën. Transacties worden nu binnen 60 minuten verrekend, in tegenstelling tot het vorige model waarbij dit pas de volgende kalenderdag plaatsvond.

De tweede nieuwe feature, Offline Betalingen, minimaliseert de kans dat Viva.com merchants een verkoop mislopen als gevolg van netwerkproblemen of -storingen. Met Offline Betalingen worden card-present transacties automatisch geaccepteerd, zelfs wanneer er op het verkooppunt geen verbinding met het netwerk kan worden gemaakt.

De betaaloplossingen van Viva.com bieden bedrijven van elke omvang innovatieve tools om hun zakelijke activiteiten te optimaliseren en de omzet te verhogen. De viva.com | Terminal app transformeert smart devices in betaalterminals en de viva.com | Smart Checkout betaalgateway verhoogt de conversieratio met maar liefst 21%, met ondersteuning voor meer dan 30 verschillende betaalmethoden. Of het nu gaat om freelancers, taxibedrijven, hotels, restaurants of Europese marktplaatsen, het online- en in-store betaalplatform van Viva.com is geschikt voor alle soorten bedrijven.

De twee nieuwe features zullen in eerste instantie geactiveerd worden voor bedrijven die over een viva.com | Acount beschikken, waardoor de cashflow en het uitgavenbeheer geoptimaliseerd worden. Real-Time Uitbetaling en Offline Betalingen maken deel uit van het groeiende innovatieve productportfolio van Viva.com voor merchants, dat ook de viva.com | Debit Card omvat. Met deze pas kunnen bedrijven zakelijke uitgaven beheren, automatiseren en controleren, terwijl de transactiekosten kunnen gereduceerd tot maar liefst 0%.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top