Vanaf februari vernieuwde toonzaal
Palma nv

Vanaf februari vernieuwde toonzaal

Na 4 generaties vernieuwen we onze kantoren, magazijnen en toonzaal. Dit gaat samen gepaard met de overname door de oudste zoon.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meubelen Palma is een familiebedrijf waarvan reeds 4 generaties ervaring aan elkaar wordt doorgegeven.

In 1966 begon Remi Vanrycekghem met de productie van metalen stoelen en tafels. Kort daarna stapte zijn zoon, Eddy Vanryckeghem, mee in het bedrijf. Dit zorgde voor de overgang van eigen productie naar import. Op deze manier kon Meubelen Palma zich verder uitbreiden tot DE leverancier op gebeid van keuken-, horeca-, school- en projectmeubilair.

Sinds september 2013 is ook de kleinzoon, Nick Vanryckeghem, in de zaak gestapt. Door het doorgeven van 3 generaties know-how en het beschikken van een actuele eigen productie kunnen wij nog steeds op maat uw wensen vervullen.

Kwaliteit en prijs staan bij ons erg hoog gewaardeerd. We werken dan ook enkel en alleen samen met Europees erkende meubelbedrijven. Dit zorgt ervoor dat wij altijd e juiste service kunnen verlenen en ons gamma kunnen aanbieden aan zeer aanvaardbare prijzen.

Ons magazijn in Meulebeke, die centraal is gelegen in West-Vlaanderen, zorgt voor een makkelijke verdeling van onze producten waardoor we dus ook inspelen op een gunstige leveringstermijn.

HORECA

Wanneer u opzoek bent naar nieuw meubilair voor uw restaurant, café, bar, brasserie of hotel dan komt u tegenover een enorm aanbod aan stoelen, barstoelen en toebehoren te staan. En wat is nu de juiste keuze hierin?

Meubelen Palma voorzien een ruim aanbod voor een trendy horeca interieur.

Of het nu gaat om een bruin café, trendy restaurant of hedendaags hotel; wij geven ons interieuradvies voor kwaliteitsvol meubilair die voldoet aan de laatste designtrends.

De meubelen die wij aanbieden kunnen volledig op maat worden samengesteld, zo kunt u bijvoorbeeld de stoffering en de kleur van de poten zelf kiezen.

Elk meubelstuk uit onze collectie heeft zijn eigen karakter en zorgt voor extra sfeer en belevenis in uw zaak.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top