Tuuci presenteert grootste innovatie ooit

Tuuci présente la plus grande innovation de tous les temps

Beschrijving

Tuuci introduceert de Ocean Master MEGA MAX. In 2023 viert Tuuci haar 25-jarig bestaan en met deze nieuwe collectie pakken zij groots uit. De MEGA MAX is verkrijgbaar in ronde, rechthoekige en vierkante vormen tot maximaal 730x730cm. Met één parasol kan tot wel 53m2 overkapt worden.

Zoals je gewend bent van Tuuci zijn ook deze parasols samen te stellen naar keuze. Voor het frame heb je de keuze uit drie kleuren uit de Plantation Aluma-Teak collectie voor een warme uitstraling van houttextuur. Daarnaast heb je ook keuze uit acht tijdloze uni-kleuren. Voor het doek is er een ruime keuze uit een exclusief kleurenpallet van waterdichte en UV-bestendige stoffen. Maar dat is niet alles. De parasol beschikt ook over verlichting, waardoor je nooit in het donker hoeft te zitten. En voor de koudere dagen en avonden kun je de meerdere moderne heaters activeren die bevestigd zijn aan de parasol.

De MEGA MAX is uitvoerig getest en ontworpen om bestand te zijn tegen een constante windsnelheid tot wel 70 km/h met windstoten tot zelfs 120 km/h. Techniek en design met oog voor detail komen samen om terrassen overal ter wereld van nog meer flair te voorzien met het bekende WOW-effect.

Scroll naar top