TUUCI parasols, meer dan mooi

TUUCI parasols, meer dan mooi

Beschrijving

Een aantrekkelijk ingerichte buitenruimte wordt gezien door gasten. Het is het visitekaartje voor een horecazaak. Niet zo gek dus dat steeds meer ondernemers voor een duurzame en luxe parasol kiezen, die past bij het concept van hun hotel of restaurant. TUUCI, het high-end parasolmerk uit Miami, biedt dit soort maatwerkoplossingen. De inspiratiebron van TUUCI’s oprichter en tevens ontwerper is duidelijk terug te zien in elke parasol. Lijnen en details die herleid kunnen worden uit de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van de natuur, gecombineerd met kwaliteitsmateriaal dat onder andere op zeiljachten gebruikt wordt. TUUCI levert wereldwijd direct aan de horeca zonder tussenkomst van de groothandel.

Door het terras aantrekkelijk en functioneel in te richten, trekt u niet alleen gasten aan, zij kunnen ook aangenaam en langer buiten verblijven. TUUCI kan u helpen bij die inrichting. Het merk heeft meerdere modellen met geïntegreerde LED-verlichting en heaters. Het is ook mogelijk voor een gemotoriseerd open/sluitsysteem te kiezen. Paradepaardjes zijn de vrijhangende en de klassieke middenmastparasol uit de Ocean Master Max-collectie. Binnenkort worden parasols tot 7×7 meter geïntroduceerd.

De Automated MAX Cantilever is een vrijhangende parasol die optioneel kan worden voorzien van twee geïntegreerde infrarood-heaters, sfeervolle LED-verlichting en een ingebouwde motor voor het openen en sluiten. Door het in de mast verwerkte telescopische systeem, gaat de top van de mast omhoog zodra de parasol sluit. Het gebruiksvriendelijke touchscreen bedieningspaneel is beveiligd om ongewenst gebruik te voorkomen.

Alle parasols zijn in vele kleuren leverbaar en het minimalistische design straalt luxe uit. Met deze high-end parasols biedt uw terras veiligheid en comfort aan uw gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden?
tuuci.com

Media

Website

Youtube

Downloads

Scroll naar top