The spirits business awards

Beschrijving

Kant-en-klare en voorgemengde producten hebben de laatste paar jaar een hoge vlucht genomen en hun opwaartse trend lijkt niet te stoppen. Maar hoe zit het met de uitdrukkingen die door onze jury’s op de proef worden gesteld?

Het antwoord is: een heil van een medaille voor Niococktails!

– Wodka: NIO Cocktails Garden of Russia nam de eerste plaats in deze vlucht, geprezen om zijn “mooie lichte en bloemige noten” op de neus – “delicaat en geurig”. In de mond brengt hij “zure citrus en vlierbloesem”.
Malczewski merkte op, “Dit is degene die zei ‘Ik ben een cocktail’.”

– Vervolgens richtte de jury zijn aandacht op voorgemengde drankjes en kant-en-klare drankjes op basis van tequila of mezcal. Wederom was er genoeg om enthousiast over te zijn. De Tommy Margarita van NIO Cocktails bleek ook de eerste plaats waardig. Hij maakte indruk met zijn “sterke kruiden- en houttoetsen” in de neus en “vegetale body en agavesirooptoetsen” in de mond.

– Een reeks op Whisk(e)y gebaseerde voorgemixte en RTD expressies werden vervolgens aan de jury voorgesteld, met een Master voor NIO Cocktails’ Manhattan, “bold and boozy”. Malczewski zei dat de cocktail haar in de loop der tijd was gaan bevallen. “Het had een mooie vermouth kruidigheid op de finish en een sterke, vanille whisky smaak,” voegde ze eraan toe.

#niococktails #cocktails #thespiritbusiness #medailles #kwaliteit #madeinitaly #readytoshare #wedstrijd

Media

Website

Youtube

Downloads

Scroll naar top