17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

TABASCO® x P&B
PAB – Benelux

TABASCO® x P&B

Een geweldige dag op het P&B kantoor met verhelderende TABASCO® workshops door de enige echte Gary Evans en een TABASCO® lunch gemaakt door onze geweldige partner KINGSLIZE PIZZA.🔥

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We hadden het genoegen Gary, de beruchte chef-kok van TABASCO®, McIlhenny Company te verwelkomen. Met veel passie bracht hij zijn kennis van onze favoriete pepersauzen en droge smaakmakers op tafel:
🌶️ praten over het erfgoed & de authenticiteit van het merk
🌶️ de smaak en karakteristiek van de producten in portfolio, allemaal met een unieke smaak en clean label (en ja: uiteraard hebben we ze allemaal geproefd: van mild tot wild)
🌶️ het verschillende gebruik van de formaten voor consumenten, foodservice en industrie
🌶️ de veelzijdigheid van de toepasbaarheid en het gebruiksgemak van het TABASCO®-assortiment om de smaak van elk gerecht en voedingsmiddel te verbeteren.

Omdat we allemaal merkambassadeurs zijn, schoof het hele team van de Products and Brands Group tijdens de lunch aan voor een lunch & learn. Samen absorbeerden we de informatie die Gary deelde, terwijl we genoten van de perfecte TABASCO® lunch gemaakt door Kingslize pizza. Een best practice van het gebruik van meerdere TABASCO® producten op verschillende manieren om smaak, balans en diepte in gerechten te brengen: hier in pizza & bruschetta. Onze smaakpapillen kregen een kick. 🍕

Tot slot verwelkomden we een aantal partners uit de foodservice & industrie die de kans kregen om de TABASCO® inductie met Gary te beleven, de verschillende producten te proeven en meer te leren over de producten uit de industrie en hoe ze TABASCO® in hun producten kunnen verwerken om een unieke smaak op een natuurlijke manier te brengen en deze producten naar een hoger niveau te tillen. De wondere wereld van voedselcreatie op zijn best.

Scroll naar top