Overal en wanneer jij dat wil inzicht in je data
Opsomer MPluskassa

Overal en wanneer jij dat wil inzicht in je data

Een kassa waar je inzicht in data krijgt én zowel online als offline beheert. Het kan met MplusKASSA Online!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een kassa waar je inzicht in data krijgt én zowel online als offline beheert. Het kan met MplusKASSA Online! Deze online backoffice maakt het voor jou mogelijk, om waar en wanneer jij wil controle te houden. Of je nou dichtbij je kassa of mijlenver er vandaan bent. Benieuwd naar meer? Lees dan snel deze blog!

Inzicht in data en artikelen
Stel met MplusKASSA Online jouw eigen dashboard samen met de voor jou belangrijkste data. Sleep simpel met de widgets om je totaaloverzicht aan te passen. In het onderdeel overzichten bekijk je de herkenbare overzichten die je ook in de kassa vindt. Kies zelf hoe je de artikelen in het overzicht bekijkt. Zelfs met je smartphone kun je de artikelen aanmaken en aanpassen!
Via de backoffice kun je extra gegevens invullen en de artikelkaart aanpassen, zoals een bereidingswijze of een nieuwe afbeelding.

Eén centrale plek
Analyseer eenvoudig en op maat al jouw relevante data in het dashboard. Stel in een handomdraai de QR bestel app, kiosk, voorraad app of online handheld in naar wens. Alles zo visueel mogelijk om het ook zo eenvoudig mogelijk te maken, online en offline. Bekijk relaties, pas ze aan of maak nieuwe. Voeg medewerkers toe en autoriseer ze voor gewenste acties. Pas ook gemakkelijk de instellingen van je kiosk of QR app aan.
Met MplusKASSA Online beheer je alle instellingen op één plek

Alles Online
Wat er ook bij jouw bedrijf past: afhalen of laten bezorgen, horeca of retail. Met de bestelwebsite maak jij snel en eenvoudig je eigen bestelplatform, binnen je eigen vertrouwde MplusKASSA-omgeving. Maak eenvoudig artikelen aan die direct zichtbaar worden in je webshop.

Bedien je gasten efficiënter met de online Handheld. Je houdt meer overzicht op drukke dagen en springt gemakkelijk bij. Met je smartphone of tablet log je in via MplusKASSA Online en kunt meteen aan de slag met bestellingen.

Wil je meer weten? vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top