Découvrez la Nouvelle Sensation Tendance : Filliers Rye Whisky 5 et 8 ans!
Filliers Distillery

Ontdek de Nieuwe Hippe Sensatie: Filliers Rye Whisky 5 en 8 jaar oud!

Met grote trots willen we jullie voorstellen aan onze nieuwste creaties: Filliers Rye Whisky 5 en 8 jaar oud. Onze Rye Whisky’s zijn het resultaat van hard werken, innovatie en vooral liefde voor het vak.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met grote trots willen we jullie voorstellen aan onze nieuwste creaties: Filliers Rye Whisky 5 en 8 jaar oud. Onze Rye Whisky’s zijn het resultaat van hard werken, innovatie en vooral liefde voor het vak.

Baanbrekende Rye Whisky

Filliers Rye Whisky is geen gewone whisky. Het is een bijzondere variant die zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten en Canada. We hebben ons laten inspireren door de heropleving van Rye Whisky en besloten onze eigen Belgische interpretatie van deze whisky te creëren. Onze Rye Whisky’s worden gedistilleerd met 100% rogge, wat zorgt voor een unieke smaak met een licht spicy karakter en kruidige accenten van zwarte peper, vanille en chocolade. Dit is een ware ontdekking voor de smaakpapillen van elke whiskykenner.

Een Nieuwe Stap in de Wereld van Whisky

Bij Filliers Distillery hebben we een rijke geschiedenis in het produceren van premium graandistillaten. In 2019 brachten we met trots onze Filliers Single Malt Whisky 10 jaar oud uit, een primeur voor België. Nu, met onze Rye Whisky’s, zetten we opnieuw een belangrijke stap in de wereld van whisky. We willen ons assortiment voortdurend blijven uitbreiden en innoveren om onze klanten te verrassen en te inspireren.

Kwaliteit en Ambacht

Bij Filliers Distillery streven we altijd naar kwaliteit en ambacht, en onze Rye Whisky’s zijn geen uitzondering. Met traditionele distillatie in koperen stookketels en een rijping van 5 en 8 jaar op nieuwe vaten van Amerikaanse eik, is het resultaat een zachte en evenwichtige whisky die ons vakmanschap weerspiegelt.

Een Opvallend Ontwerp

Bij Filliers Distillery besteden we niet alleen veel aandacht aan de smaak van onze whisky’s, maar ook aan de verpakking. Onze Rye Whisky’s worden gepresenteerd in vierkante flessen met een strak en eigentijds ontworpen etiket. We willen dat onze flessen een statement maken en met trots op de plank van elke drankenhandelaar worden geplaatst.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top