17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

EXCLUSIEVE KAVIAAR PROEVERIJ IN ‘DE KROMME DISSEL’ WORDT EERST VOORGEPROEFD
Persian Caviar

EXCLUSIEVE KAVIAAR PROEVERIJ IN ‘DE KROMME DISSEL’ WORDT EERST VOORGEPROEFD

Deze keer presenteren we met trots een exclusieve proeverij van drie soorten kaviaar, verzorgd door de gerenommeerde kaviaarmaker Caviar By Akef. De proeverij bestaat uit de verfijnde smaken van Baerii, Oscietra en Imperial-kaviaar.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met het team van De Kromme Dissel zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe items op de kaart. Deze keer presenteren we met trots een exclusieve proeverij van drie soorten kaviaar, verzorgd door de gerenommeerde kaviaarmaker Caviar By Akef. De proeverij bestaat uit de verfijnde smaken van Baerii, Oscietra en Imperial-kaviaar.

Kaviaar, ook wel bekend als “het zwarte goud”, staat al eeuwenlang bekend als een delicatesse vanwege zijn verfijnde smaak en luxueuze uitstraling. Bij De Kromme Dissel hebben we deze reputatie naar een hoger niveau getild door de proeverij van Persian Caviar te introduceren.

Terug in de tijd.

O’Neal, accountmanager van Persian Caviar, belde ons op en wilde hun kaviaar aan ons laten proeven zoals vele leveranciers in eerste instantie zich aanmelden. We waren in het begin wat sceptisch “weer een nieuwe leverancier die iets verkopen wil” maar we gaven hem het voordeel van de twijfel. Brandon en ik (Sierk) zaten in de Staphorster kamer en kregen verschillende soorten te proeven. De baerii, Oscietra en Imperial hadden allemaal specifieke eigenschappen in smaak, structuur en zelfs in kleur konden we de soorten onderscheiden. We werden enthousiast en geïnspireerd door de smaken en de verhalen achter de soorten!

Een nieuw idee geboren.

Dit was de oorsprong van een nieuw idee! Als we zo’n proeverij als deze nou aan onze gasten konden aanbieden, hadden we natuurlijk iets moois en unieks in Nederland!

Kaviaar tasting voor het hele team

Omdat het hele team de achtergrondinformatie moet kennen en hoe de gasten de proeverij het beste kunnen eten en beleven, organiseerden we zaterdag 9 september een tasting voor het hele team. O’Neal voorzag de proeverij met informatie en boeiende verhalen terwijl we genoten van de heerlijke smaken van de kaviaar. Onze Maitre sommelier Ronnie Brouwer schonk Champagne en Wodka om ook de wijn/ spijs combinaties te kunnen proeven.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top