Een schaduwrevolutie vanuit Miami

Een schaduwrevolutie vanuit Miami

Beschrijving

Stel je voor: je bent jong, je werkt in een tropische omgeving aan luxueuze jachten en zoekt dagelijks de blauwe zee en witte stranden op. Voor de Amerikaan Dougan Clarke was het, zo’n twintig jaar geleden, realiteit. De mooie omgeving, zijn passie voor watersport, zijn ervaring met botenbouw én het idee dat er iets ontbrak om mensen optimaal van het buitenleven te laten genieten, vormden genoeg inspiratie voor een volgend hoofdstuk in Clarke’s leven: hij begon parasols te ontwerpen. Niet zomaar parasols, maar stijlvolle schaduwmakers. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen afkomstig uit de botenbouw. Anno 2020 sieren “zijn” unieke, op maat gemaakte en luxe TUUCI-parasols talloze tuinen, terrassen en botendeks. Overal ter wereld.

Wat ooit klein begon, met een droom in het hoofd van de jonge botenbouwer, ontketent nu langzaam een ware “schaduwrevolutie”. Ook In Nederland kiezen steeds meer architecten, designers en horecaondernemers voor een nieuw soort schaduwbrenger: geen simpele, functionele parasol, maar een duurzaam en bijzonder designexemplaar. Een mooie parasol biedt echte meerwaarde voor een terrasontwerp en draagt daarnaast bij aan de sfeer. Het terras is een verlengstuk van het interieurdesign en daar spelen de parasols van TUUCI mooi op in.

De bijzondere, nautische en organische vormen van de parasols verwijzen naar het leven op en in het water en zijn eye-catchers. Elke parasol is volledig naar wens samen te stellen. De grootte, de vorm, de kleur van het doek, de kleur van het frame, het toevoegen van heaters: alles wordt op maat gemaakt. En alleen van de allerbeste materialen zodat ze de meeste extreme weersomstandigheden kunnen trotseren. Bovendien worden de parasols al tijdens het productieproces blootgesteld aan zon, zee, zout, water, wind en harde regen, waardoor TUUCI de hoge kwaliteit van hun product kan garanderen. Zodat het mooie design ook lang meegaat en oplossingen biedt voor elk soort omgeving.

Media

Website

Youtube

Downloads

Scroll naar top