Dutch Design: Bedrijf uit Venray brengt terrastafel die nooit meer wiebelt op de markt

Dutch Design: Bedrijf uit Venray brengt terrastafel die nooit meer wiebelt op de markt

Beschrijving

Het is een grote irritatie voor veel terrasgangers; een wiebelende terrastafel tijdens het dineren of het borrelen. Met een bierviltje onder de tafelpoot lost de bediening het herhaaldelijk op, maar alsnog staat de tafel verre van recht. Herkenbaar? Dankzij de innovatieve Smart Level Table van het Nederlandse bedrijf Smart Level behoort deze ergernis bij het bezoeken van een café of restaurant snel tot het verleden! Het unieke internationaal gepatenteerde wiebelvrije onderstel staat, in tegenstelling tot normale tafels, in enkele seconden volledig recht.

Slim verstellen zonder motor
Na jaren van ontwerpen en testen heeft Smart Level een gepatenteerd onderstel ontwikkeld dat zich recht zet op hellende ondergronden met slechts een enkele handbeweging. Er komen geen elektrische of pneumatische delen aan te pas en de tafel bevat geen zware motor, in tegenstelling tot andere verstelbare tafels. Het onderstel is zeer gemakkelijk in hoogte te verstellen van 72 tot 108cm. Hierdoor heb je een wiebelvrije zit- en statafel in één voor ontbijt, lunch, diner en borrel.
“Deze nieuwe tafel combineert drie nieuwe kansen voor de horeca. Je biertje staat altijd recht ongeacht de ondergrond; gasten kunnen nu écht ongestoord genieten zonder zich te irriteren aan een wiebelende tafel. Door de verstelbare hoogte van het onderstel neemt de toegankelijkheid voor mindervaliden zoals rolstoelgebruikers enorm toe. Daarnaast is de tafel vederlicht waardoor een medewerker binnen no-time zelfstandig het terras op kan bouwen zonder rugklachten.
Optimaal toegankelijk voor mindervaliden
Voor ruim 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking is een bezoek aan een horecagelegenheid vaak nog lastig. Door de vergrijzing groeit deze groep mensen jaarlijks. De Smart Level Table kan perfect op hoogte worden afgesteld voor rolstoelen andere zorg hulpmiddelen.

Scroll naar top