17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Le Groupe Passman révèle Passenergy
SCREEN SERVICES

De Passman Groep onthult Passenergy

Verlaag u energiekosten met onze innovatieve, op IOT gebaseerde technologie

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Neem de controle over uw uitgaven terug terwijl u uw energiekosten verlaagt en het comfort van uw klanten verbetert dankzij onze innovatieve, op IOT gebaseerde technologie.
– 1 aangesloten beheersinstrument
– 30% energiebesparing
– 100 parameters in aanmerking genomen
– 4 jaar van doorgedreven ontwikkeling

De economische context staat onder druk en milieukwesties zijn cruciaal. Bespaar energie en wordt tegelijkertijd een speler in de ecologische transitie! Onze R&D-teams hebben twee jaar lang hard gewerkt om een complete oplossing te ontwerpen die controle over uw gebouwen en energie-uitgaven combineert. Op basis van IOT controleert deze oplossing automatisch uw verwarming, airconditioning en verlichting om uw verbruik te verminderen en tegelijkertijd uw klanten optimaal comfort te bieden.

Zeer eenvoudig te installeren en ge-host op de cloud, gebruikt deze technologie een groot aantal parameters zoals actieve aanwezigheid, raamopening, buitentemperatuur of bezettingsschema.

Controle over uw energieprestaties is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vanuit uw online tool controleert u in één klik uw gebouwen om verspilling te verminderen en het comfort van uw klanten te optimaliseren. Voeg in één klik de instelpunten van elk van uw scenario’s toe, waar u ook bent. Met onze oplossing kunt u ook alle acties voor onderhoud eenvoudig beheren: een prima dagelijks comfort !

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top