Circuit Zandvoort DGP Founders Lounge

Beschrijving

Voor racecircuit Zandvoort en de Nederlandse Grand Prix hebben we een uitbreiding van de Founders Lounge ontworpen en gebouwd. 495 m² flexibele ruimte op de begane grond en een terras aan de baan. Op de eerste verdieping 495 m² terrassen met een 360-graden uitzicht op de baan. Omdat onze structuren aanpasbaar zijn, heeft het circuit gekozen voor een flexibele en toekomstbestendige oplossing. Bouw om te veranderen, bouw om te groeien.
Het circuit had een specifieke wens, kunnen we een wijziging aanbrengen in ons standaard raster van 5,5 x 5,5 m en een kolomvrije ruimte van 11 m breed creëren voor ervaringen, presentaties en conferenties zonder zijn kracht te verliezen op het terras op de eerste verdieping. Onze flexibele en zeer sterke constructie kon aan deze wens voldoen en we hebben een 11m brede 80cm hoge megabalk gecreëerd, in combinatie met nieuwe 3,4m hoge kolommen.

Deze nieuwe hoogte gaf de mogelijkheid om een 3 meter hoge glazen gevel te creëren met een vrij uitzicht op het circuit.

Media

Website

Youtube

Downloads

Scroll naar top