17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

LA NOUVELLE INSPIRATION ITALIENNE DE BRESC – VENEZ LA GOÛTER !
Bresc bv

BRESC’S NIEUWE ITALIAANSE INSPIRATIE – KOM PROEVEN!

De Italiaanse keuken staat bekend om haar rijke smaken en eeuwenoude tradities. In het hart van deze culinaire rijkdom introduceert Bresc zes authentieke producten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Italiaanse keuken staat bekend om haar rijke smaken en eeuwenoude tradities. In het hart van deze culinaire rijkdom introduceert Bresc zes authentieke producten. Uiteraard nemen we deze producten mee naar de Horeca Expo Gent. We inspireren je graag met nieuwe ideeën en zorgen dat je kan komen proeven! Natuurlijk wil je weten wat we voor je in petto hebben.

Stel je voor: Caponata, een Siciliaanse delicatesse, die betovert met zijn mix van gegrilde aubergines, paprika, tomaat en een vleugje munt. Perfect als bijgerecht of bruschetta-topping.
Voor degenen die zoeken naar een vleugje frisheid is er de Gremolata, een kruidenmengsel van peterselie, knoflook en citroenrasp, ideaal voor gerechten zoals osso buco of visgerechten.
Aglio e peperoncino, een tijdloze klassieker, brengt de eenvoud van knoflook en olie samen. Ideaal als ‘pastasaus’. Snel te bereiden én rijk aan smaak.
Voor de liefhebbers van pit heeft Bresc de Pesto all’Arrabbiata, een saus met zongerijpte tomaten en kruiden, en het pepertje geeft een smaakboost aan de gerechten van jouw keus.
Ook is er een prachtige, plantaardige variant van de originele groene pesto. Bresc’s Vegan Pesto biedt de alom geliefde pesto, maar dan plant-based. Veelzijdig als pastasaus, topping of spread.
Tot slot belichaamt de Pesto alla Genovese de essentie van de Italiaanse keuken, gemaakt volgens traditionele methoden met de beste ingrediënten, zoals DOP basilicum uit Genua en DOP Parmigiano.

Met Bresc’s nieuwe Italiaanse inspiratie is het eenvoudiger dan ooit om de authentieke Italiaanse ervaring naar je keuken te brengen en je gasten te laten te genieten van de rijke diversiteit van de Italiaanse keuken. We geven je graag inspiratie en ideeën mee zodat jij er straks mee aan de slag kunt in jouw keuken.
De producten zijn binnenkort beschikbaar via jouw groothandel. We houden je op de hoogte!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top