LES CABANES D’OSTENDE : UNE EXPÉRIENCE UNIQUE
Aqualex

BELEVING VOOROP BIJ LES CABANES D’OSTENDE

Genieten van premium drinkwater bij Les Cabanes d'Ostende

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het is even zoeken naar het domein, want aan de straatkant doet niets vermoeden wat je hier te wachten staat. Door een smalle doorgang word je doorheen een groene oase naar de cabins geleid. In no time betreed je een andere wereld. “Dit is een sublieme locatie met veel groen, op 500 meter van het strand en 2 kilometer van het centrum van Oostende. Die perfecte cocktail van natuur en stad, daar houden we zelf ook van als we op reis gaan”, vertelt Youri. Het domein is open sinds juli 2022. Nu zijn er 6 cabins, waarvan 2 met hot tub, 2 met sauna en 2 zonder wellnessfaciliteiten. In het najaar van 2023 komen er nog 3 extra cabins bij.

Als architect-stedenbouwkundige was Youri al thuis in alternatieve woonvormen. Les Cabanes d’Ostende is zijn eerste recreatieve project – en dat in zijn eigen achtertuin. Zijn achtergrond als architect merk je aan de manier waarop de cabins de nodige privacy krijgen, via de landscaping, maar ook aan de cabins en hun interieur. De ‘cabanes’ zijn lichtrijke, loftachtige plekken die geborgenheid bieden, middenin de natuur. Koken doe je in potten van Le Creuset, slapen in een Auping-bed, barbecueën met een The Bastard en verpozen op Weltevree-buitenmeubilair. Je auto kan je gewoon aan de kant laten staan, want bij elke cabin staat een fietsenstalling met een elektrische bakfiets en 2 gewone fietsen.

Eén van de eyecatchers in het interieur is de AQUALEX-kraan. De gele kleur is een accent dat subtiel terugkeert in de hele cabin. “De kraan met plat, bruisend en kokend water draagt bij tot de totaalervaring van gasten. Ze draait om meer dan comfort; ze brengt het verblijf van gasten naar een ander niveau”, vindt Youri. Als de gasten aankomen, krijgen ze een waterfles die ze tijdens hun verblijf kunnen vullen. Een theesommelier voorziet heerlijke thee mét de nodige uitleg. “Waarom we voor AQUALEX kozen? Ik kende het bedrijf van mijn job als architect. Hun kranen hebben een mooi uitgepuurd design.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top