AquaFox bespaart 10 miljard liter drinkwater in de Horeca

Beschrijving

Bierglazen worden gereinigd in de spoelbak. Door de kraan continu te laten lopen blijft het water vers en schoon, echter wordt er daardoor een aanzienlijke hoeveelheid water verspilt. Indien er weinig glazen worden gereinigd hoeft er ook minder water te worden gedoseerd. Het AquaFox systeem is een automatisch doseersysteem, die op basis van het aantal gespoelde glazen de juiste hoeveelheid water en zeep toevoegt aan de spoelbak. Hierdoor bespaart een horecaondernemer maar liefst 70-80% op zijn waterrekening.

Er zijn ruim 4000 tevreden gebruikers in Nederland en België die bij elkaar inmiddels 10 miljard liter drinkwater hebben bespaard. Dit is genoeg om vier keer het sportpaleis in Antwerpen te vullen met drinkwater.

Het AquaFox systeem is ruim 12 jaar geleden door een Nederlands bedrijf ontwikkeld. Er zijn inmiddels ruim 4000 systemen in gebruik in Nederland en België. Zij bereiken een besparing van ruim 20.000 liter water per maand per spoelbak. In België ligt de waterprijs tussen 4-7 euro en bespaart een horecaondernemer al snel 100 euro per maand en tapt daarbij perfecte pintjes.

Media

Website

Youtube

Downloads

Scroll naar top