APRONS THAT CONNECT THE WORLD

Beschrijving

Van Jakarta tot New York en van Reykjavik tot Kaapstad. Over alle werelddelen, culturen, volkeren, religies en talen heen is eten en drinken een gemeenschappelijk goed. Ieder individu op deze aardbol komt in contact met horeca. Ook u en ik.

Voor elk horecabezoek zijn er niet alleen op culinair vlak hooggespannen verwachtingen, maar al te vaak wordt het belang van het voorkomen van het zaalpersoneel vergeten. Net daarin wil Pavelinni een extra toegevoegde waarde creëren. Met horecaschorten die matchen bij het imago van de horecazaak en de stijl van de keuken. Met onze schorten willen we de creatieve wereld van de kok doortrekken in de presentatie van het zaalpersoneel: aprons that connect the world.

Drie sterrenchefs, Dimitry Lysens van Magis – Jo Grootaers van Altermezzo en Jan Menten van De Mijlpaal, kozen elk hun favoriete schort die ze naar eigen smaak personaliseerden, zodat deze matcht bij de stijl van hun keuken en het imago van hun restaurant. Het resultaat mag gezien worden. Onze expertise inzake productie in combinatie met hun praktische horeca-ervaring heeft tot drie eigentijdse schortenlijnen geresulteerd.

De naam van elke schortenlijn is gekoppeld aan een culinaire stad die iedere sterrenchef nauw aan het hart ligt. Zo vertrekt onze wereldreis vanuit Tongeren en maken we meteen drie tussenstops in respectievelijk Barcelona (Jo), Kopenhagen (Dimitry) en San Sebastian (Jan). We nodigen u uit om verder met ons de wereld rond te reizen.

Scroll naar top