17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

100 Chef’s par Gault & Millau Pays-Bas
Persian Caviar

100 Chef’s by Gault & Millau Nederland

Onze premium kaviaar verrijkte de gastronomische ervaring van de bezoekers van 100 topchefs en 26 wijnhuizen tijdens het evenement op 30 sept. en 1 okt. 2023.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vianen (NL), 30/09 & 01/10 – Als trotse leverancier waren wij aanwezig op het recente fijnproeversevenement. Hier delen we onze opwinding over hoe onze premium kaviaar een onvergetelijke dimensie toevoegde aan het gastronomische festijn op 30 september en 1 oktober 2023. Het bracht 100 Nederlandse topchefs en 26 internationale wijnhuizen samen voor een ongekende smaakervaring.

Onze kaviaar, bekend om zijn sublieme kwaliteit en verfijnde textuur, verrijkte gerechten met liefde en passie. Van kaviaar belegde amuses tot kaviaar-geïnfuseerde hoofdgerechten, elke hap was een traktatie.

We werken al jaren samen met gerenommeerde restaurants zoals Ciel Bleu, een tweesterrenrestaurant, waar onze kaviaar de culinaire kunst wederom naar nieuwe hoogten tilde. Restaurant Vermeer, met een score van 18/20 bij Gault & Millau, presenteerde eveneens een formidabel kaviaargerecht.

Als leverancier zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de verfijning en innovatie van dit evenement. Hier werden relaties versterkt en gasten genoten van de Nederlandse keuken.

We koesteren de herinneringen die tijdens dit evenement zijn gemaakt en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. Voor informatie over onze premium kaviaar en samenwerkingen, kunt u contact met ons opnemen via verkoop@persiancaviar.nl of bel +31(0)6 14 43 28 45. Samen vieren we de smaak van succes!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top