Waltson Chips

Waltson Chips

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf uit Staden (België), die zich al een paar generaties in de aardappelwereld vertoefd. Met deze ervaring zijn we gestart in December 2020 met het bakken van ambachtelijke chips, onder het merk Waltson.
Waltson chips worden op traditionele, ambachtelijke wijze gebakken zoals de eerste chips in de jaren 50. Vandaag keren we graag terug naar deze artisanale bakwijze die geoptimaliseerd werd met hedendaagse technieken. Wij streven naar de perfecte goudgele aardappelschijfjes die hun heerlijke, unieke smaak bewaren.
Voor onze Waltson chips gebruiken we uitsluitend chipsgeschikte en door ons geselecteerde aardappelen. Deze handcooked chips worden in kleine hoeveelheden in hoogkwalitatieve zonnebloemolie gebakken. Telkens als er chips worden toegevoegd, daalt de temperatuur van de olie. Daardoor moeten de chips langer gebakken worden, wat ze extra lekker en knapperig maakt. Na het bakken worden de chips zonder kleur- en smaakstoffen met kruiden besprenkeld en onder beschermende atmosfeer verpakt. Dit na akkoord van onze meesterbakker. Al onze chips zijn allergeenvrij, glutenvrij, vegan, koosjer en halal.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top