Vrai et Bon par les Canards du Val de Luce

Vrai et Bon par les Canards du Val de Luce

Over ons

Maison Val de Luce is een Franse ambachtelijke producent van kant-en-klare kwaliteitsmaaltijden, Foies Gras en terrines sinds 1981. De kant-en-klare maaltijden in potten van Vrai & Bon worden met de hand gemaakt.
Bereide gerechten zonder toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen, gegarandeerd door de ISO 22000-norm voor voedselveiligheid.
Recepten gecreëerd door Philippe Boucquez Maître Artisan met partner Chef Michel Grobon (voormalig Chef van Maison Blanche) in Val de Luce, Thennes, Frankrijk.
Vrai & Bon biedt een ruim assortiment van 52 kant-en-klare gerechten (voorgerechten, hoofdgerechten, desserts) in individuele porties, die na een eenvoudige opwarming van 3 minuten uit de pot kunnen worden gegeten, op kamertemperatuur kunnen worden bewaard en een lange houdbaarheid van 4 jaar hebben.
Een ideale gastronomische cateringoplossing voor BTB of BTC.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top