Viva Brews – Fergus BV

Over ons

Viva Extra Brut, het beste van bier en wijn, overgoten met gedurfd Belgisch vakmanschap en gebrouwen met hart en ziel. In dit nieuwe aperitief bier komen Belgische brouwtraditie en innovatie samen.

Op basis van smaakdata van meer dan 6.000 bierliefhebbers op het de bierplatform www.beerhive.com ontdekten wij een verrassende smaakcombinatie die nog nooit eerder werd gebrouwen.

Onze brouwmeester, met meer dat 20 jaar ervaring in de meest innoverende Belgische brouw- ontwikkelingsprojecten, vertaalde deze inzichten in een revolutionair recept voor een nieuwe aperitief categorie: het Belgisch Hybride Bier.

Dit nieuwe aperitief brengt immers de werelden van bier en wijn samen. Het wordt zorgvuldig gebrouwen met 60% mout, 40% Chardonnay druivensap en een unieke selectie van enkel champagne & wilde wijngisten.

Viva Extra Brut is sprankelend, fruitig en licht zuur met een droge afdronk. Dit maakt het bier een verfrissend aperitief en ideale compagnon bij tal van gerechten. Van vis en schaaldieren, pikant oosters tot passe-partout bij heerlijke kazen. Een authentiek Belgisch alternatief voor die Champagne-momenten.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top