Vega Delights

Over ons

Het veganistische worstalternatief voor diegenen die het zonder vlees willen doen. Dankzij een wereldwijd uniek productieproces is de smaak een genot in de mond. De lekkerste, sappigste en gezondste alternatieven voor echte vleesklassiekers!

VEGA Delights ontwikkelde een unieke technologie voor het produceren van goede vegan alternatieven voor vleesproducten. Deze vleesvervangers smaken als vlees, hebben een perfecte structuur en bevatten veel eiwitten.

VEGA Delights ontwikkelde inmiddels meer dan 20 volledig plantaardige producten op basis van Vital Gluten, waaronder braadworsten, hotdogs, gesneden broodbeleg en patés in diverse smaken.

Deze producten zijn uitermate geschikt voor de Horeca waar er steeds meer vraag is voor goede vleesvervangers.

De producten van VEGA Delights zijn heerlijk als broodbeleg, tussendoor of lekker als snack. De hoogste kwaliteit en beste smaak zonder compromis, om zelfs overtuigde vleesfans de mogelijkheid te bieden een veganistisch dieet te volgen. Voor onze heerlijke worsten hebben we eenvoudige en natuurlijke ingrediënten gecombineerd om een ​​harmonieuze smaakervaring te creëren. Het resultaat is indrukwekkend. Het ruikt en smaakt heerlijk.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top