VAN RIEL GROOTKEUKENS NV – LUXPRO SPRL

VAN RIEL GROOTKEUKENS NV – LUXPRO SPRL

Over ons

Professionele keukenuitrusting.
We bieden het complete pakket; Vaatwas, combisteamers; warme keuken, koude keuken, koeltechniek (gecertificeerd koeltechnisch bedrijf), waterbehandeling, voedseltransport, keukenventilatie, buffetten, afdelingskeukens,…

Pentair-Everpure
Pentair Everpure is een wereldspeler in waterbehandeling.
Ook in onze sector is waterbehandeling van cruciaal belang en daardoor doen we vaak beroep op Pentair-Everpure zodat ze met hun vakkennis

LUXPRO
Nieuw dit jaar; De firma LUXPRO uit Mons/Bergen zal op onze stand vertegenwoordigd zijn om hun bestaande klanten en eventuele nieuwe klanten uit het Franstalige landgedeelte te ontvangen.

Electrolux Professional
Electrolux Professional heeft een erg compleet gamma van professionele keukenapparatuur. In Benelux gebeurd de verdeling via Autorized Partners. Zowel wij alsook firma LUXPRO zijn reeds vele jaren actief als Authorized Partner en we hebben op die manier een goede samenwerking.

“Panne(n) in de keuken.”
Pannen horen in de keuken… Pannes niet.
Ook na verkoop willen we er staan voor onze klanten.
De 14 geschoolde techniekers zorgen er dagelijks voor dat de klant zo snel mogelijk terug operationeel is bij eventuele pannes in de keuken. We maken er een punt van om ervoor te zorgen dat onze klanten zeker ook qua service-na-verkoop niets te kort komen. En met ”na verkoop” bedoelen we niet enkel de waarborgperiode maar echt wel tot jaren na verkoop.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top