Upfield Professional

Upfield Professional

Over ons

Wij zijn Upfield Professional

Met bijna 150 jaar ervaring is Upfield dé wereldwijde expert op het gebied van plantaardige alternatieven voor vetstoffen, room en kaas, met iconische merken zoals SOLO, BECEL, PHASE én ook nieuwere merken waaronder FLORAPLANT room en VIOLIFE VEGAN kaas en boter alternatief.

We zorgen voor heerlijke en gebruiksvriendelijke product oplossingen om te smeren, toppen, bakken, koken en opkloppen.

Onze plantaardige producten zijn niet alleen smaakvol, ze hebben ook precies die eigenschappen die gemak in de keuken brengen:
-Stevigheid, stabiliteit en snelle binding
-Geen doorgeslagen room en zuurstabiel
-Bakken, niet aanbranden
-Uitstekende textuur en structuur

Samen staan we voor buitengewone prestaties in de keuken, die helemaal voldoen aan de hedendaagse eisen van consistentie, efficiëntie, veiligheid,
gezondheid en bijzondere dieetwensen.

Het gebruik van plantaardige alternatieven voor vet, room of smeersels maakt het leven van de chef een stuk gemakkelijker: lichte gerechten, zuivelvrije recepten, allergeenvrij of veganistisch: alles binnen handbereik.

“EEN GERECHT PAST ALLEMAAL”

Je hoeft niet meer te improviseren in geval van speciale voedselbehoeften!

EN, BETER VOOR DE PLANEET:
Een duurzame toekomst begint met planten en plantaardige producten. Onze plant-based alternatieven voor vetten, room en kaas leveren daar een mooie bijdrage aan, zonder concessies te doen aan smaak en gemak in de keuken. Bij Upfield gaan plantaardige producten en volle smaak hand in hand.

BEZOEK ONZE STAND, en PROEF onze 100% PLANTAARDIGE alternatieven voor lookboter, nacho’s en een breed assortiment van desserts. Wedden dat je het verschil niet proeft?

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top