TUUCI

Over ons

Het terras is het eerste wat een potentiële gast ziet. Het is dus het visitekaartje van elk restaurant, hotel of café. Als ondernemer krijg je maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met de unieke en stijlvolle parasols van TUUCI dragen wij graag bij aan het creëren van het perfecte plaatje!

Natuurlijk moet horecapersoneel snel en efficiënt kunnen werken op een terras, moeten de gasten comfortabel kunnen zitten, en is het van belang voor de omzet om de vierkante meters optimaal te benutten. Maar een terras moet ook passen bij de uitstraling van een onderneming. Wat is er nou mooier dan een terras dat dezelfde kwaliteit en klasse uitstraalt als het interieur? Hoe bereik je dit?

Het plaatsen van de juiste parasols is in elk geval een essentieel onderdeel. De parasols van TUUCI worden geheel naar de wens van de klant, vaak in overleg met de architect/designer, op een stijlvolle en unieke manier gefabriceerd. Zo krijgt onze klant de volledige zeggenschap over de look-and-feel. Denk daarbij aan de vorm, afmeting, kleur van het doek en de kleur van het frame. Ook kan er gekozen worden voor het bedrukken van een logo op het doek, geïntegreerde verwarming, LED-verlichting en motorbediening. Op deze manier krijgen ondernemers niet enkel unieke parasols die passen bij het gekozen concept, maar ook oplossingen om de dagen en de terrasperiode te verlengen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top