The Happy Healthy Kids Co

The Happy Healthy Kids Co

Over ons

Onze missie? Ouders helpen ja te zeggen!
Als je jonge kinderen hebt, word je geconfronteerd met een miljoen vragen en problemen die je moet oplossen. Vragen die regelmatig naar voor komen hebben vaak ook te maken met gezonde voeding en drankjes voor de kids. Drinken ze niet te veel suikerhoudende producten, drinken ze eigenlijk wel genoeg gedurende de dag, … Spijtig genoeg worden wij als ouders om de oren geslagen met ongezonde producten die in de markt worden gezet voor kinderen.

Daarom ontstond het idee om een ​​eigen gezonde leuke drank voor kinderen te lanceren. We willen ouders helpen ja te zeggen en gezonde drinkgewoonten voor hun kinderen te creëren, nu en voor hun toekomst.

Loved by kids and trusted by parents!

Al het goede zonder het slechte. Vitaplus!
Een leuke gezonde drank voor actieve kinderen die dan ook nog eens super lekker smaakt! Zonder suiker, zonder calorieën, zonder bewaarmiddelen én met extra vitaminen B5, B12 en C die hen helpen in hun groei en ondersteunen in hun immuniteitssysteem. Als ouder hoef je je dus geen zorgen te maken dat ze ongezonde drankjes drinken! Ready for their everyday adventures!

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top