TERTA Bioplastics
TERTA Bioplastics

TERTA Bioplastics

Over ons

­čî┐ Versterk uw bedrijf met milieuvriende-lijke oplossingen:
Tassen, zakjes, folie (-vellen) en snackenve-loppen van BIO-GEBASEERD, BIO-AFBREEKBAAR, COMPOSTEERBAAR BIO-PLASTIC­čî┐

Laten we de krachten bundelen voor een milieuvriendelijkere toekomst!

Bij TERTA Bioplastics begrijpen we dat de horeca-, voedsel-, catering-, en service-industrie├źn niet alleen draaien om uitste-kende service; het gaat erom ervaringen te cre├źren die een positieve impact achterla-ten.

De horeca-industrie speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het consumentenge-drag. Door te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven, draag je niet alleen bij aan een gezondere planeet, maar laat je ook zien dat je toegewijd bent aan verantwoor-de praktijken.

Wij maken deel uit van de Eco World Group, en onze producten sluiten aan bij de natuurlijke evolutie van de wereld om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en de planeet te redden. Onze producten voldoen aan de Europese norm EN 13432 en Europese richtlijnen 94/62/EG en 2015/720. Onze producten hebben de certificeringen Seedling compost, OK HOME Compost, OK Industrial Compost en OK biologisch af-breekbare bodem (uitgegeven door T├ťV Oostenrijk). Onze biopolymeren worden ge-produceerd uit hernieuwbare bronnen – aardappelen en plantaardig zetmeel – met ons eigen gemerkte materiaal BIOCAR-TENE┬« en BIOCARTEX┬«.

Daarom zijn we verheugd om u te helpen met op maat gemaakte oplossingen van 100% biogebaseerde, biologisch afbreekba-re, composteerbare en bodemverbeterende bioplastische producten, speciaal ontwor-pen voor uw bedrijf. We bieden een breed scala aan:

1. BIO-DRAAGTASSEN, worden ge-bruikt voor winkelen en adverteren, in een brede selectie van ontwer-pen, formaten met de juiste dikte en hoeveelheden,
2. BIO-STANDAARD-TASSEN EN ZAK-JES, in verschillende maten, sterk genoeg om fruit, groenten, kaas, vlees en vis te dragen.
3. BIO-TASSEN, ZAKJES, SNACKENVE-LOPPEN van bio plastic, folievellen (voor bijvoorbeeld kaas, vleeswaren en vis). Vervangen succesvol nylon gecoat papier en plastic dozen en la-ten geen vocht, vet of geuren ont-snappen. Geschikt voor rauw voed-sel zuivel, vlees, vis, delicatessen, en gekookt voedsel – broodjes, pizza’s, bakkerijproducten, gekookt vlees en vis, en voor losse producten.
4. BIO-FOLIES GREEN FRESH (voor vers voedsel) en GREEN THERMO (voor voedsel dat thermisch wordt behandeld) gebruikt in de verpakking die in de Horeca-industrie wordt ge-bruikt en bedoeld is voor contact met voedsel.
5. ENVELOPPEN voor kledingverpakkin-gen in de horeca en stomerijservi-ces.
6. ZAKKEN EN TASSEN VOOR AFVAL-BEHEER, met of zonder handvatten, scheurbestendig en vloeistofbesten-dig (gebruikt voor voedselresten, tuinafval en andere organische ma-terialen zijn waardevolle materia-len, geen Afval). Compostering cre-eert een nieuw product: waardevolle compost.
7. ECO WORLD┬« MULCHFOLIES – inno-vatieve oplossing voor de agrarische sector, die wordt gebruikt door klei-ne boerderijen die behoren tot res-taurants en agrohotels.

Wilt u meer weten? Neem vandaag contact met ons op!
+31627287663; bioplastics@terta.eu

­čî┐ Laten we samen een groenere toekomst omarmen! ­čî┐

TERTA Bioplastics
Aangedreven met ÔŁĄ´ŞĆ door N├Âetica B.V.

www.terta.eu

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top