17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

TERTA Bioplastics
TERTA Bioplastics

TERTA Bioplastics

Over ons

🌿 Versterk uw bedrijf met milieuvriende-lijke oplossingen:
Tassen, zakjes, folie (-vellen) en snacks enveloppen van BIO-GEBASEERD, BIO-AFBREEKBAAR, COMPOSTEERBAAR BIO-PLASTIC🌿

Laten we de krachten bundelen voor een milieuvriendelijkere toekomst!

Bij TERTA Bioplastics begrijpen we dat de horeca-, voedsel-, catering-, en service-industrieën niet alleen draaien om uitstekende service; het gaat erom ervaringen te creëren die een positieve impact achterlaten.

De horeca-industrie speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het consumentengedrag. Door te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven, draag je niet alleen bij aan een gezondere planeet, maar laat je ook zien dat je toegewijd bent aan verantwoorde praktijken.

Wij maken deel uit van de Eco World Group, en onze producten sluiten aan bij de natuurlijke evolutie van de wereld om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en de planeet te redden. Onze producten voldoen aan de Europese norm EN 13432 en Europese richtlijnen 94/62/EG en 2015/720. Onze producten hebben de certificeringen Seedling compost, OK HOME Compost, OK Industrial Compost en OK biologisch afbreekbare bodem (uitgegeven door TÜV Oostenrijk). Onze biopolymeren worden geproduceerd uit hernieuwbare bronnen – aardappelen en plantaardig zetmeel – met ons eigen gemerkte materiaal BIOCAR-TENE® en BIOCARTEX®.

Daarom zijn we verheugd om u te helpen met op maat gemaakte oplossingen van 100% biogebaseerde, biologisch afbreekbare, composteerbare en bodemverbeterende bioplastische producten, speciaal ontworpen voor uw bedrijf. We bieden een breed scala aan:

1. BIO-DRAAGTASSEN, worden gebruikt voor winkelen en adverteren, in een brede selectie van ontwerpen, formaten met de juiste dikte en hoeveelheden,
2. BIO-STANDAARD-TASSEN EN ZAKJES, in verschillende maten, sterk genoeg om fruit, groenten, kaas, vlees en vis te dragen.
3. BIO-TASSEN, ZAKJES, SNACKENVELOPPEN van bio plastic, folievellen (voor bijvoorbeeld kaas, vleeswaren en vis). Vervangen succesvol nylon gecoat papier en plastic dozen en laten geen vocht, vet of geuren ontsnappen. Geschikt voor rauw voedsel zuivel, vlees, vis, delicatessen, en gekookt voedsel – broodjes, pizza’s, bakkerijproducten, gekookt vlees en vis, en voor losse producten.
4. BIO-FOLIES GREEN FRESH (voor vers voedsel) en GREEN THERMO (voor voedsel dat thermisch wordt behandeld) gebruikt in de verpakking die in de Horeca-industrie wordt gebruikt en bedoeld is voor contact met voedsel.
5. ENVELOPPEN voor kledingverpakkingen in de horeca en stomerij services.
6. ZAKKEN EN TASSEN VOOR AFVALBEHEER, met of zonder handvatten, scheur bestendig en vloeistof bestendig (gebruikt voor voedselresten, tuinafval en andere organische materialen zijn waardevolle materialen, geen Afval). Compostering creëert een nieuw product: waardevolle compost.
7. ECO WORLD® MULCHFOLIES – innovatieve oplossing voor de agrarische sector, die wordt gebruikt door kleine boerderijen die behoren tot restaurants en agrohotels.

Wilt u meer weten? Neem vandaag contact met ons op!
+31627287663; bioplastics@terta.eu

🌿 Laten we samen een groenere toekomst omarmen! 🌿

TERTA Bioplastics
Aangedreven met ❤️ door Nöetica B.V.

www.terta.eu

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top