Stardekk – Cloud Hospitality Technology

Over ons

Stardekk Hospitality software, online strategy en webdesign

Van online reserveren op special ontworpen websites tot het uitchecken van gasten en schoonmaken van kamers, Stardekk helpt u op weg. Onze hospitality software biedt in elke fase van de klantbelevenis een tijdsbesparende tool die het werk voor u, als hotel- of restaurantuitbater, verlicht.

• Pas prijzen en beschikbaarheid aan via een centrale pagina (Cubilis Channel Manager)
• Verhoog directe boekingen (Cubilis Booking Engine, Ratebox & Webdesign)
• Verbeter uw prijsstrategie door automatische assistentie (Cubilis Yields)
• Bied meerdere logies aan op een module (Cubilis Portal Booker)
• Beheer uw logies (Bookingplanner PMS)
• Krijg en beheer restaurant reserveringen (Little Restaurant)
• Automatiseer pre- en post-mails (E-mailinglist)

De kwaliteit van Stardekk haar producten heeft ertoe geleid dat het bedrijf een preferred IT-partner is van dé leiders in de reisindustrie zoals Booking.com, Expedia, Google, Airbnb & TripAdvisor.

Het bedrijf heeft een meer dan 3500 klanten en meer dan 350 connectiviteitspartners. De eenvoudig te gebruiken software helpt u bij het vereenvoudigen van uw dagelijks beheer en het verhogen van uw omzet.

Gemarkeerd product

Products

Logo_portalbooker_a-product-by-stardekk

Cubilis Portal Booker

Cubilis Portal Booker: Multi-property boekingsmodule De Cubilis Portal Booker is een cloud-based reserveringssysteem voor toeristische diensten, hotelverenigingen of boekingssites. Via deze centrale boekingsmodule worden alle prijzen en beschikbaarheid van de aangesloten accommodaties getoond. De Portal Booker is gekoppeld met de Cubilis Channel Manager, waardoor reserveringen automatisch gesynchroniseerd worden. Het multi-property reserveringssysteem laat u ook toe

Toon product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top