Solucious

Over ons

Solucious is het foodservicebedrijf van Colruyt Group en bezorgt in heel België voedingsartikelen aan professionele klanten zoals horecazaken, grootkeukens, bedrijven en overheden.

De grootste troeven van Solucious: snel en makkelijk online bestellen, betrouwbare levering & service en transparante, scherpe prijzen.

Ons ruim assortiment aan verse voeding, droge voeding, diepvries, drank en non-food vind je terug op www.solucious.be. Ons e-commerceplatform maakt het mogelijk om altijd en overal te bestellen. Vanuit je voorraadkamer, de keuken, via je smartphone of tablet.

Dankzij de heldere navigatie en gebruiksvriendelijke zoekfunctie vind je makkelijk de juiste producten terug met duidelijke productinformatie, zoals voorraad, allergenen, etc.

Koop jij veel van eenzelfde product? Bij Solucious geniet je van een hoeveelheidskorting.

Kom naar onze stand 1220 en ontdek waarom meer dan 25.000 professionele klanten dagelijks kiezen voor Solucious. Vertrouwen op Solucious is kiezen voor gemak en een efficiënte dienstverlening aan scherpe prijzen. Jouw zaak verdient dit, elke dag opnieuw.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

cropped-16

Key account manager horeca

Solucious is de foodservicespecialist van Colruyt Group die voedingsproducten levert aan professionele klanten zoals de horecasector, cateraars en rust- en ziekenhuizen. Als key account manager ga je op zoek naar nieuwe klanten in de horecasector. Een boeiende job in een bedrijf in volle groei!

Op de Belgische foodservicemarkt is Colruyt Group actief onder de naam Solucious. Als key accountmanager ga je actief op zoek naar nieuwe klanten in de gestructureerde horecasector. Je overtuigt dus de grotere klanten en klantengroepen in de markt om voor Solucious te kiezen. Je legt contacten, bespreekt mogelijke vormen van samenwerking en voert onderhandelingen.

Zie jobaanbieding »
cropped-5

Chauffeur/bezorger Solucious Gent rijbewijs B of C

Solucious levert in heel België voedingsartikelen aan horecazaken, ziekenhuizen, crèches, rusthuizen, scholen, bedrijven, etc. Klanten bestellen online verse producten, droge voeding, diepvriesartikelen en ook non-foodproducten die door onze bezorgers rechtstreeks bij hen geleverd worden.

Als Solucious-bezorger ben je een belangrijke schakel tussen Solucious en hun klanten en doe je meer dan alleen achter het stuur zitten. Jij houdt ook van beweging en start je dag met het laden van je eigen vrachtwagen. Nadien ga je de baan op en zorg je dat bestellingen tijdig bij onze klanten geleverd worden.

Je bent het aanspreekpunt van onze service en je neemt de goede reputatie van ons merk mee op de baan. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Op die manier werk je mee aan tevreden klanten.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top