SOLA bv, the Netherland

SOLA

Over ons

Sinds 1868 is de familie Gerritsen betrokken bij de productie en levering van zilverwerk. Sola is in 1922 opgericht door de heer M.J. Gerritsen. Het merk Sola staat al generaties lang synoniem voor het mooiste bestek van uitstekende en duurzame kwaliteit.

Sola produceert en distribueert haar producten via dealers en groothandels en bereikt alle verschillende sectoren van de horeca, van hotels en hoteltoeleveringsbedrijven, restaurants, luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen en anderen.

In ons assortiment bestek hebben we veel verschillende stijlen, variërend van klassiek tot eigentijdse ontwerpen in RVS in verschillende prijsklassen. Regelmatig worden er nieuwe ontwerpen geïntroduceerd op basis van de laatste trends. Veel ontwerpen kunnen worden geleverd uit voorraden in verschillende delen van de wereld.

Ons belangrijkste doel is om producten van uitstekende kwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Al onze producten worden geleverd met levenslange garantie op productie- en/of materiaalfouten. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom hebben wij een klantgerichte manier van werken.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top