17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

SHYFTER
SHYFTER

SHYFTER

Over ons

Geen kopzorgen meer met uw werkroosters !
Personeelsplanning software voor het beheer van werkroosters

Vaste of flexibele roosters, onze planningssoftware voor het beheer van werkroosters zorgt ervoor dat u tijd bespaart. Met het beheer van verlofs en afwezigheden kan u de werktijd van uw medewerkers heel precies en transparant opvolgen.

Beheer van flexibele roosters
Bespaar aanzienlijk tijd met onze online planningssoftware Laat uw personeel zelf de shifts die voor hun past reserveren.

Personeel met vaste roosters
Dankzij onze roostertemplates worden de roosters automatisch aangemaakt. U hoeft enkel de verlof- en afwezighijdsaanvragen te beheren.

Tijdregistratie
Neem de werktijd van uw medewerkers op op een transparante manier via onze prikapplicaties op smartphone of tablet.

Dimona aangiften
Download al uw Dimona aangiften en maak in één klik of automatisch nieuwe aangiften aan. Houd te allen tijde de controle over wat u verzendt.

Beheer van verlofaanvragen
De nodige informatie voor uw personeel staat in onze mobiele applicatie, zoals het verlofsaldo of de overuren teller, bijvoorbeeld.
De verlofaanvragen worden gestuurd vanuit de mobiele applicatie en u hoeft deze dan enkel te aanvraaden of te weigeren. Alle informatie is gecentraliseerd.

Centraliseer uw contracten
Moet u soms werknemers achterna zitten om ze hun contracten te laten ondertekenen? Dit is nu achter u. Met Shyfter tekenen uw studenten, flexi-jobs en extra’s hun contracten direct op de mobiele applicatie. Alles wordt dan geclassifieerd, gelijst en de PDFs worden veilig opgeslagen in de cloud.

Integratie met uw favoriete tools
De intregraties tussen Shyfter en de voornaamste HR tools, loonadministratie systemen, POS, sociale secretariaten, de RSZ, …
maken het mogelijk om alles vanuit één software te besturen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top