Prananatha

Over ons

Passie voor Azië

Een 25-tal jaar geleden trok Kurt Claes op reis naar Azië, waar hij in de ban geraakte van de Oosterse cultuur. Hij besloot om van zijn passie zijn beroep te maken en richtte Prananatha op: een interieurzaak die kwalitatieve Aziatische meubelen verdeelt.
Bij Prananatha vindt u meubels uit Bali, Java, India en nog veel meer oosterse landen. Kurt en zijn vrouw, Isabel, trekken jaarlijks zelf naar Azië om hun authentieke aanbod verder aan te vullen bij kleine ateliers. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben ze zelfs een contactpersoon ter plaatse die de kwaliteit en afwerking van de meubels controleert.

Alles voor binnen en buiten

Bij Prananatha kan u uw huis/zaak van A tot Z inrichten. De zaak verkoopt niet alleen meubelen voor de leefruimte, het bureau, de slaapkamer, de badkamer, maar ook voor buiten. Daarnaast kan u voor de aankleding van uw interieur kiezen uit een ruim gamma betaalbare decoratieve objecten.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Al onze artikelen zijn steeds gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals teak, natuursteen of wicker van Europese kwaliteit. Hoewel onze producten in Azië vervaardigd zijn, beantwoorden ze aan de Europese kwaliteitsnormen. Zo bent u zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Bovendien hoeft u als klant nooit lang te wachten op uw levering, aangezien Prananatha steeds veel meubelen in voorraad heeft.

Afwisselend aanbod

Dankzij het wekelijks vernieuwde aanbod, levert een bezoek aan Prananatha altijd ontdekkingen op. U vindt niet direct wat u zoekt? Dan kan u bij Prananatha eventueel terecht voor maatwerk. Zo vindt u steeds uw droomartikel en dit aan een onevenaarbare prijs-kwaliteit.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top