PizzaSi Benelux
PizzaSi Benelux

PizzaSi Benelux

Over ons

De authentieke pizza oplossing!

Dankzij onze pizzabodems en pizzaproducten, die met de hand in Italië worden gemaakt door echte meester pizzaiolo’s op basis van de beste Italiaanse ingrediënten, bieden we je hoogstaande kwaliteit die je nodig hebt zonder grote investeringen in tijd, geld of vaardigheden te hoeven doen. PizzaSi is een bekroond concept, samengesteld, geleverd en ondersteund door Chefs voor Chefs.

Het begint bij de bodem!

In het hart van Italië worden er elk uur duizenden individueel met de hand gestrekte pizzabodems vervaardigd in onze eigen mega pizzeria – dan weet je gewoon dat het goed is!

Onze producten worden gemaakt met lokale premium ingrediënten, waaronder Semolina durumtarwemeel en extra vierge olijfolie, we doen nooit concessies aan kwaliteit. Omdat het zo ontzettend belangrijk voor ons is gebruiken we de beste technologie om onze kwaliteitsstandaard consequent hoog te houden, terwijl we toch onze iconische ambachtelijke pizzabodem leveren.

Bereid en serveer de meest authentieke Italiaanse pizza’s aan uw gasten, met een minimum aan output van u of uw team. Als onderdeel van onze pizzafamilie heeft u volledige toegang tot de complete PizzaSi-oplossing; een compacte echte steenoven, alle accessoires en portioneringsbenodigheden, inclusief onderhoud, personeelstraining en marketingondersteuning op maat.

Stel eenvoudig uw eigen pizza variaties samen met onze basisproducten, wij kunnen u zelfs de ondersteuning en training geven. Wanneer u een showstopper van een menu ontwikkelt, kunt u uw klanten imponeren en ervoor zorgen dat ze blijven terugkomen voor meer.

Naast onze authentieke hand gestrekte pizzabodems en pizzapakketten bieden we ook een uitgebreid assortiment pizza producten en deeg producten, zoals de extra dunne “Romana”, Sourdough, flat breads en onze speciale “Pucia” en Foccaccia. Alle producten zijn ontworpen om brutowinst te maximaliseren, terwijl uw keukenprocessen simpel blijven en er geen compromissen op kwaliteit worden gedaan. (Glutenvrij op aanvraag)

Waarom PizzaSi?

Heel simpel, om onze kennis en expertise in zowel de hospitality sector, als in de pizza wereld, en voor de samenwerking met onze relaties in de food service industrie. We hebben de kennis, passie en toewijding om iedereen te helpen met productontwikkeling, menu samenstelling, training van personeel en nog veel meer.

We zijn een echt en authentiek concept gecreëerd en ontwikkeld DOOR CHEFS, VOOR CHEFS!

Om de winst te verhogen, biedt het alles-in-één-concept van PizzaSi dat wat een horeca ondernemer nodig heeft en meer; apparatuur, training, onderhoud, menu-ontwikkeling en marketingondersteuning op maat met een toegewijd team van ervaren en gepassioneerde hospitality- en pizzachefs. Hierbij worden wij ondersteund door een landelijk distributienetwerk – hetzij met een van onze belangrijkste distributiepartners of rechtstreeks – en wordt onze visie bereikt door onze klanten een oplossing te bieden om de meest authentieke pizza-ervaring van Italiaanse kwaliteit buiten Italië te serveren.

Dit “unieke” pizza-concept wordt nu al door duizenden horeca ondernemers in hotels, restaurants, vakantieparken, sportlocaties, vrijetijdsvoorzieningen en onderwijsinstellingen in heel Europa en de VS. En kantoren in het VK, Ierland, de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en de VS, zorgt PizzaSi ervoor dat u uw gasten consequent een mooie, dunne en knapperige pizza kunt serveren, terwijl u profiteert van tot 600% toename van de pizzaverkoop als direct resultaat en dat met een lage investering en een minimum aan vaardigheden.

Onze Visie

Om onze klanten een oplossing te bieden voor het serveren van de meest authentieke, ambachtelijke en Italiaanse pizza ervaring buiten Italië.

Door een combinatie van passie, traditie en innovatie hebben wij een bekroonde ambachtelijke handgemaakte pizzabodem, die u hiermee kan helpen.

Met onze ultieme pizza-oplossing voor de voedingsindustrie genereren we inkomsten en verbeteren we onze klanttevredenheid voor al onze klanten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top